میزانِ اختیاراتِ ولیِ فقیه و ملکه انگلستان، باهم چه تفاوتی دارد؟ 

ــــــــــــــــــ

پاسخ: به اختیارات ملکه انگلیس دقت کنید:

1. انعقاد و فسخ قردادهای بین المللی
2. انتصاب‌ اعضاء مجلس اعیان که متشکل از 792 شاهزاده و شخصیت های فرهنگی ـ مذهبی است
3. عزل‌ و نصب‌ نخست‌ وزیر و انحلال پارلمان

4. امضاء یا ردِ قوانینِ اجرائیِ کشور و نیز مصوباتِ مجلسِ عوام و مجلسِ اعیانِ انگلستان.
نظارت بر حُسنِ اجرایِ امور داخلی و خارجی
5. فرماندهیِ قوایِ مسلح

6. تایید و حتی تنظیمِ ت خارجیِ انگلستان 
7. تعیین عالی ترین مقامِ قضائیِ انگلستان؛ احکامِ قضائیِ انگلستان اگر امضایِ ملکه زیرش نباشد، ضمانت اجرائی ندارد.

8. نصبِ عالی ترین مقامات مذهبی، اسقف اعظم و اسقف های کلیسا
9. مالکیتِ زمین های مسی و مراتع بشکلِ موقوفی
10. مالکیت پارکها، معادن، جنگل ها، حیوانات، پرندگان، موزه ها، آثار باستانی و منابع طبیعی

➕امتیازات فوق قانوناً متعلق به نظام سلطنت است و کابینه وزرا، مُجریِ این قوانین است. ملکه انگلستان در برابرِ هیچ یک از قوای سه گانه بریتانیا و نهادهای نظارتی، پاسخگو نمی باشد؛ انتصابِ ملکه نیز کاملا موروثی است و در قانونِ اساسی برای عزل و برکناری اش هیچ قانونی پیش بینی نشده است. 

ا اختیارات ولی فقیه

1. تعیین ت های کلان با م اعضای مجمع تشخیص مصلحت
2. نظارت بر حُسن اجرای ت های کلان
3. فرمان همه پرسی

4. عزل، نصب و فرماندهی کلّ نیروهای مسلّح
5. اعلان جنگ و صلح
6. نصب، عزل و قبولِ استعفایِ فقهای شورای نگهبان، رئیسِ قوه قضا، رئیس رسانه ملی، رییس ستاد مشترک، فرماندهان عالی نیروهای نظامی و انتظامی.

7. حلّ اختلاف و تنظیم روابط قوا
8. امضای حکم ریاست جمهوریِ منتب مردم
9. عزل رییس جمهور، پس از رایِ مجلسِ منتخب مردم به عدمِ کفایت
 
➕ ولی فقیه نه مانند ملکه بریتانیا یک مقامِ موروثی است، نه مثلِ گرجستان با کودتا و توطئه سرِ کار آمده و نه مانند پهلوی ها دست نشانده حکومت های بیگانه است. او با یک واسطه، منتخبِ مردم است و در برابرِ خبرگانِ منتخبِ مردم، باید پاسخگوی عملکردش باشد. مسئولیت های نام بُرده، توسط مردم به دوشِ ولی فقیه گذاشته شده بر خلافِ انگلستان که ملکه، منتخبِ مردم نیست! عزلِ ولی فقیه از مقامِ رهبری، در قانونِ اساسی گنجانده شده است و او و فرزندانش در برابرِ قوانینِ کشوری مانند یک شهروند عادی هستند و جایگاهِ سلطنتی ندارند. 

➕ در جمهوری اسلامی، دولت، مجلس و شورای شهر که هر سه منتخب مردمند در انعقاد و فسخ قردادهایِ داخلی و بین المللی اختیار تام دارند و بر خلافِ ملکه انگلستان، قانونا ولی فقیه، در امورِ اجرائی، قانون گذاری، اداره شهرها، انتخابِ نماینده های مجلس، نخست وزیر و وزرا جایگاهی ندارد. این در حالی است که ملکه انگلستان قدرتِ انحلال پارمان را دارد و کلیه قوانینِ پارلمان باید با امضای ملکه ای باشد که فرماندهی کل نیروهای مسلح و امضای تمامِ احکامِ قوه قضائیه را در اختیار خود دارد! در ایران، ولی فقیه فقط مالکِ منزلِ شخصیِ خود است بر خلافِ ملکه که مراتع و جنگل ها و موزه ها و منابع طبیعی و حتی ماهی هایِ دریا و مرغابی ها، ملکِ شخصیِ او و خاندانش است!!!

❓انصافا مدلِ حاکمیتِ انگلستان به دیکتاتوری شبیه تر است یا حکومت ایران که تمام مسئولینش مستقیما یا با یک و دو واسطه توسط مردم انتخاب میشوند؟ آیا ملکه موروثیِ انگلستان با اختیاراتِ نامحدود، دیکتاتور است یا ولی فقیهِ منتخبِ مردم با اختیاراتی محدود و مشخص؟ چرا بی بی سی انگلیسی، حکومتِ مردمی و دموکراتیکِ ایران را دیکتاتوری می نامد و حکومت سلطنتیِ انگلستان را دموکراسی؟ 

اصلحِ گمنام؟ یا صالحِ نامدار؟

دیکتاتوری ولایت فقیه

اسلام ایرانیان، جبری یا اختیاری؟

ملکه ,های ,انگلستان ,مردم ,ولی ,فقیه ,ولی فقیه ,است و ,در برابرِ ,بر خلافِ ,منتخبِ مردم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

داده پردازی نرم افکار اقامت 98 یادداشت های امیر حسین جعفری گاه نوشت های یک نویسنده نوشته هایی از همه چیز و همه جا دانلود آهنگ جدید مهندسی نفت سئو ، طراحی سایت ، دیجیتال مارکتینگ مجله اینترنتی باران بنویس تا اتفاق بیفتد... بلاگ شخصی امیر حاجی محمدی